top of page

Használjuk fel együtt az összegyűlt tudást!

Gondoljatok bele, mennyi információ, megküzdési stratégia, saját módszer van a birtokotokban! Mindenkinek vannak ötletei, jól bevált módszerei, de kétségei, kérdései és félelmei is. A hiteles, megbízható információk elérése érdekében hoztam létre ezt a honlapot lassan 8 hónapja. Azt hiszem, ezt a célt elértem, hiszen azóta több ezer alkalommal kerestétek fel mindenfelől.

Most az a tervem, hogy a mindennapok küzdelmeihez, a kóstolások egyszerűbb, élvezetesebb és motiválóbb nyomon követéséhez szeretnék kidolgozni egy alkalmazást.   

Így hát most én kérem a segítségeteket: App-ot fejlesztünk ARFID-ban érintett családok és nagyobb gyerekek számára , melynek kidolgozásához résztvevőket keresünk. Azért van szükség Rátok, mert Ti tudjátok a legjobban, mi az, ami a legnehezebb nektek a betegséggel kapcsolatban, illetve mi lenne az, amiben egy alkalmazás segítségetekre lehetne.

 

 Két módon tudsz csatlakozni a kutatáshoz:

1. egy egyéni interjú során, célirányos kérdésekre válaszolva. Az interjú online fog zajlani, utána visszajelzést kapnak a résztvevők.

2. vagy egyszerűen csak az ötleteidet, kérdéseidet megosztva velünk. 

Mindkettőnek nagyon örülnénk, az alábbi gombokra kattintva, egy email küldésével tudsz jelentkezni, vagy elküldeni az ötleteidet. Nagyon nagy segítséget jelent minden ötlet, kérdés. 

bottom of page